Mocht u een cursus op locatie (in uw bedrijf) wensen te volgen, dan is dit mogelijk. Voor een incompany cursus kan een speciaal programma worden samengesteld. Ik behandel alle onderwerpen die op Huurgeschil.nl staan vermeld. Bij u op kantoor bespreek ik op uw verzoek de onderwerpen waarover u meer wenst te weten. De prijs van de cursus is afhankelijk van het aantal deelnemers, de lengte van de cursus, het aantal gekozen onderwerpen en het beschikbaar gestelde materiaal. Bij tenminste vier deelnemers verzorg ik op uw kantoor een op maat gesneden cursus. Bent u geïnteresseerd in een incompany cursus en wenst u vrijblijvende informatie te ontvangen? Vul dan het hieronder weergegeven formulier in.

 

Hier kunt u vrijblijvend aanmelden voor een incompany cursus huurrecht. Graag alle velden invullen en opgeven naar welke onderwerpen uw interesse uitgaat. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden. Voor vragen belt u: 06-22581604.

Akkoord met de algemene voorwaarde van huurgeschil.nl en de verwerking van uw gegevens die noodzakelijk in verband met uw vrijblijvend verzoek. Tevens kennis genomen en akkoord met de Privacy en cookieverklaring van huurgeschil.nl (zet een vinkje in het hokje)