Laatst bijgewerkt op 2018-06-05 om 15:08:11

Wilt u Huurgeschil.nl steunen? U kunt voor de prijs van 2 kopjes koffie een half jaar gebruik maken van alle voorzieningen van deze site. Voor de prijs van 4 kopjes koffie zit u het hele jaar “onder de pannen”. Als regelmatige gebruiker van Huurgeschil.nl weet u dat u door de informatie op deze site veel zoekwerk uit handen wordt genomen. Door het geven van een relatief lage bijdrage kan de site voor het overgrote deel voor iedereen toegankelijk worden gehouden. Deze bijdrage is niet kostendekkend, maar is bedoeld als fondsverwerving om wijzigingen op de website mogelijk te maken. Bent u bereid een donatie te geven, dan vult u onderstaand uw gegevens in. Het systeem staat standaard op een donatie voor de duur van 1 jaar voor € 10.

U kunt met de tabs aan de linkerzijde een andere keuze maken. Zo kunt u kiezen voor een korte mogelijkheid van inzage van alle content van Huurgeschil.nl voor de duur van een week voor € 2, voor de duur van een half jaar voor € 6 en voor de duur van een jaar voor € 10. U kunt betalen met iDeal. De betaling loopt via Mollie. Als u een donatie wil geven, dan kiest u voor de optie “afrekenen”. U komt dan in de omgeving van “Mollie” terecht. U kunt dan kiezen tussen de bank van waaruit u de betaling wenst te doen. Verder kunt u een aantal mogelijkheden invullen. De manier van betaling wijst zichzelf.

Op deze dienst zijn de door Huurgeschil.nl gehanteerde algemene voorwaarden  en de privacyregels van toepassing. Door u als donateur aan te melden gaat u akkoord met deze voorwaarden. U geeft door dit formulier in te vullen uitdrukkelijk toestemming om uw gegevens te verwerken. Deze verwerking is noodzakelijk om uw gevraagde inzage in betaalde content te verwerken.