Laatst bijgewerkt op 2020-04-03 om 12:35:12

Inleiding
Heeft u een vraag op het gebied van het huurrecht in relatie tot een wederpartij? U kunt uw vraag hier stellen. U krijgt een kwalitatief hoogwaardig advies van een door mij geselecteerde advocaat die is gespecialiseerd in het huurrecht.
Het advocatenkantoor brengt een geringe bijdrage van € 50,00 inclusief Btw bij u in rekening.
Aan deze kantoren is tenminste één advocaat verbonden, die is gespecialiseerd op het gebied van het huurrecht. Deze advocaat is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten.

Hoe werkt het?
U heeft een vraag op het gebied van het huurrecht? U heeft het antwoord niet kunnen vinden op Huurgeschil.nl? Dan vult u het hieronder weergegeven vragenformulier in. Vervolgens stelt u uw vraag door het onderstaande vragenformulier in te vullen. Een eenmalig advies kost € 50,00 inclusief Btw.
U krijgt vervolgens een bevestiging van uw verzoek per mail toegestuurd. Let op! Huurgeschil.nl maakt gebruik van een geautomatiseerd systeem om mail te versturen, dat als spam herkend kan worden. Mocht u de bevestiging niet op de gebruikelijke wijze ontvangen, dan adviseer ik u uw spambox te controleren.
Uw vraag wordt vervolgens per mail doorgeleid naar het door u geselecteerde advocatenkantoor. Door de vraag te stellen machtigt u Huurgeschil.nl uw vraag voor beantwoording door te geleiden naar de advocatenkantoren die zijn geselecteerd door Huurgeschil.nl. Ik ben niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die voor u ontstaat door het advies dat door het geselecteerde advocatenkantoor is gegeven dan wel ontstaat door de inhoudelijke behandeling van de zaak door dit advocatenkantoor. Dit staat ook in de algemene voorwaarden vermeld, waarmee u akkoord moet gaan alvorens uw vraag te stellen. Deze kantoren staan onder dit formulier vermeld. Ik ben bij beantwoording van uw vraag op geen enkele wijze betrokken.

Wat kunt u verwachten?
Binnen vijf werkdagen na ontvangst van het verzoek om advies geeft het advocatenkantoor u advies op uw vraag.
Het advies kan schriftelijk of telefonisch worden verstrekt. U krijgt een vast aanspreekpunt, die de zaak met u bepreekt. Als de zaak na dit advies verder behandelt dient te worden, dan wordt het door dit kantoor gehanteerde gebruikelijke tarief berekend.

De geselecteerde advocatenkantoren

De door mij geselecteerde advocatenkantoren hebben het werk als volgt verdeeld.
U woont in de provincie Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen? Dan kiest u het kantoor:  Advocatenkantoor Seegers & Lebouille te Amsterdam.
U woont in de provincie Zuid-Holland, Zeeland, West-Brabant tot Tilburg? Dan kiest u Adriaanse & Van der Weel advocaten te Middelburg, Terneuzen en Rotterdam.
U woont in de provincie Oost-Brabant (vanaf Tilburg), Limburg, Gelderland, Overijssel en Drenthe? Dan kiest u Ten Advocaten te Waalwijk.

Op deze dienst zijn de door Huurgeschil.nl gehanteerde algemene voorwaarden en de Privacy en cookieverklaring van Huugreschil.nl  van toepassing. Door gebruik te maken van deze dienst gaat  u akkoord met deze voorwaarden. U geeft door dit formulier in te vullen uitdrukkelijk toestemming om uw gegevens te verwerken. Deze verwerking is noodzakelijk om uw vraag te kunnen beantwoorden.

Deze kantoren kiest u met het volgende formulier:

  Advocatenkantoor Seegers & Lebouille
  Mevrouw Mr. E. Swart
  Egelantiersgracht 576
  1015 RR Amsterdam
  tel.: 020 - 420 08 88
  fax.: 020 - 638 30 22
  Adriaanse & Van der Weel advocaten te Middelburg en Rotterdam
  Mevrouw mw.mr. A.J. de Danschutter
  Kousteensedijk 3, 4331 JE Middelburg
  Beursplein 37 (Beurs-World Trade Center), 3011 AA Rotterdam
  Herengracht 9, 4531 GM Terneuzen
  Postbus 240 4330 AE Middelburg
  Tel: 0118-656060 (Middelburg)
  Tel: 010-4177444 (Rotterdam)
  Tel: 0115-613175 (Terneuzen)
  Ten advocaten te Waalwijk, Oss en Den Bosch
  De heer Mr.M.P.G.M (Matthijs) Gorgels
  Mr. van Coothstraat 33
  5141 EP WAALWIJK
  T: 0416-349974
  F: 0416-347308

  Selecteer advocatenkantoor

  Het geschil heeft betrekking op de volgende vorm van verhuring:*
  bedrijfsruimtewoonruimte

  Ik ben:*
  huurderverhuurder

  Onderwerp geschil:
  incassogebreken aan het gehuurdeschade aan het gehuurdeopleveringopzegginghuurprijzenservicekostenrenovatie/ groot onderhoudmedehuuronderhuurovereenkomst bepaalde duur

  Mijn gegevens:
  Geslacht:*
  manvrouw

  Gegevens wederpartij:

  Akkoord met de algemene voorwaarde van huurgeschil.nl en de verwerking van uw gegevens die noodzakelijk in verband met de beantwoording van deze vraag. Tevens kennis genomen en akkoord met de Privacy en cookieverklaring van huurgeschil.nl (zet een vinkje in het hokje)