Begeleidende brief voor het tweede verzoek om uitstel voor een schriftelijke reactie

Deze brief wordt gebruikt als u in een procedure nog een keer uitstel verlangt voor het formuleren van een reactie. U kunt doorgaans zonder toestemming van wederpartij  2 maal uitstel krijgen. Met toestemming van wederpartij kunt u nog een keer uitstel krijgen. Zorg er voor dat het verzoek om uitstel 1 dag voor de zitting bij de rechtbank ligt. Aangetekende brief: Een aangetekende brief is niet noodzakelijk. Het versturen van een gewone brief, of een faxbericht is ook goed. Belt u een paar dagen na versturen van het bericht dan de griffie op om te controleren of uw bericht is aangekomen.

afzender brief

?

Vul hier de voorletters en de naam in van degene die de brief verstuurt en waarnaar de rechtbank de rolberichten moet sturen.

?

Vul hier het adres waarnaar de post van de rechtbank gestuurd moet worden. Voor deze brief vult u het adres van het gehuurde in.

?

vul hier de postcode in van het gehuurde.

?

Vul hier de plaats van het gehuurde in.

?

Vul hier het telefoonnummer in waarop de afzender is te bereiken

gegevens eiser

?

vul hier de voorletters en de naam van de eiser in.

?

Vul hier de plaats in waar het gehuurde ligt.

gegevens procedure

?

Vul hier het kenmerk in waaronder de zaak bij de rechtbank bekend is.

?

Vul hier de datum in waarop het antwoord binnen moet zijn. De rechtbank geeft dat doorgaans aan in het bericht dat op (datum) ter zitting zal worden behandeld.