Laatst bijgewerkt op 2020-04-03 om 12:12:10

Mocht u een cursus op locatie (in uw bedrijf) wensen te volgen, dan is dit mogelijk. 

Ik geef cursussen op zowel het gebied van woonruimte als van bedrijfsruimte. U kunt kiezen uit de onderwerpen die op Huurgeschil.nl staan vermeld. Op uw verzoek stel ik de cursus samen over de onderwerpen waarover u meer wenst te weten. 

Bij mijn werkgever (een rechtsbijstandsverzekeraar) behandel ik ongeveer 15 jaar uitsluitend huurzaken. Mijn praktijkervaring kan goed combineren met mijn theoretische kennis. Deze kennis heb ik opgedaan door het schrijven van de tekst die zowel op Huurgeschil.nl  als in de boeken in de reeks van “Huurgeschillen Ontleed” staat gepubliceerd.   

De prijs van de cursus is afhankelijk van het aantal deelnemers, de lengte van de cursus, het aantal gekozen onderwerpen en het beschikbaar gestelde materiaal. 

Bent u geïnteresseerd in een incompany cursus en wenst u vrijblijvende informatie te ontvangen? Vul dan het hieronder weergegeven formulier in.

Alvast bedankt voor uw aandacht en tot ziens.

Erik Teeuw 

    Hier kunt u vrijblijvend aanmelden voor een incompany cursus huurrecht. Graag alle velden invullen en opgeven naar welke onderwerpen uw interesse uitgaat. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden. Voor vragen belt u: 06-22581604.

    Akkoord met de algemene voorwaarde van huurgeschil.nl en de verwerking van uw gegevens die noodzakelijk in verband met uw vrijblijvend verzoek. Tevens kennis genomen en akkoord met de Privacy en cookieverklaring van huurgeschil.nl (zet een vinkje in het hokje)