Ik wil hulp bij het opstellen van stukken

U wenst aanvullende informatie. Ik kan u deze informatie verschaffen. De volgende situatie doet zich voor:

  • U heeft Huurgeschil.nl bestudeerd en u heeft vragen over de tekst van Huurgeschil.nl of u heeft behoefte aan direct advies over een wetelijke regeling?
  • U bent bijvoorbeeld een jurist of een accountant, of een boekhouder en u krijgt vragen op het gebied van het huurrecht, u heeft onvoldoende kennis of geen tijd om de vraag te beantwoorden, maar u wenst uw cliënt niet teleur te stellen? Ik kan u op de achtergrond informeren over de rechtspositie van uw cliënt op het gebied van het huurrecht. U kunt de personalia van uw cliënt uiteraard anoniem houden.
  • Vanuit mijn positie gaat het dus voornamelijk om business tot business contact en niet om rechtstreekse benadering met een wederpartij. Als u daar behoefte aan heeft dan raadpleegt u mijn contactformulier (stel uw vraag). De door mij geselecteerde advocaten gaan dan voor u aan de slag onder de gestelde condities!
  • Deze mogelijk is dus niet bedoeld om mensen bij te staan bij hun persoonlijke problemen. Deze mogelijkheid is uitdrukkelijk bedoeld om de professional (advocaat, makelaar, rechtsbijstand jurist, accountant, etc.) op de achtergrond te helpen bij de behandeling van een zaak.

Graag beantwoord ik uw vragen. In het onderstaande formulier kunt u uw vraag formuleren en verzenden. Vermeld in de mail naast de probleemstelling ook uw naam, adres en telefoonnummer.

Ik reken € 90 per uur excl. BTW. Dit bedrag is doorgaans lager dan het bedrag dat de gemiddelde jurist zijn cliënt berekent. Voor u zullen mijn werkzaamheden dus kostenneutraal zijn. Ik werk vanuit huis. Ik doe dit werk naast mijn werk als jurist bij een rechtsbijstandverzekeraar. Er is dus geen overhead (geen management!), waardoor ik relatief goedkoop mijn diensten aan kan bieden. Aangezien ik overdag in dienstbetrekking werk, ben ik overdag lastig telefonisch te bereiken. Op donderdagen heb ik een parttime dag. Op deze dag is telefonisch contact wel mogelijk. Mijn nummer is 06-22581604.

Op mijn adviezen zijn de door Huurgeschil.nl gehanteerde algemene voorwaarden van toepassing.

Met vriendelijke groet,

Huurgeschil.nl

Mr. F.C.P. Teeuw

 

Stel hier uw vraag

Stel hier uw vraag

Je voornaam
Je achternaam