U staat een cliënt bij in een huurzaak en u wenst op de achtergrond te worden geadviseerd 

 De volgende situaties doen zich voor:

  • U heeft Huurgeschil.nl bestudeerd en u heeft vragen over de tekst van Huurgeschil.nl of u heeft behoefte aan direct advies over een wettelijke regeling?
  • U bent bijvoorbeeld een jurist of een accountant, of een boekhouder en u krijgt vragen op het gebied van het huurrecht, u heeft onvoldoende kennis of geen tijd om de vraag te beantwoorden, maar u wenst uw cliënt niet teleur te stellen? Ik kan u op de achtergrond informeren over de rechtspositie van uw cliënt.
  • Deze mogelijk is dus niet bedoeld om mensen bij te staan bij hun persoonlijke problemen. Deze mogelijkheid is uitdrukkelijk bedoeld om de professional (advocaat, makelaar, rechtsbijstand jurist, accountant, etc.) op de achtergrond te helpen bij de behandeling van een huurzaak.
  • Met de verstrekte informatie wordt vertrouwelijk omgegaan.

Graag beantwoord ik uw vragen. In het onderstaande formulier kunt u uw vraag formuleren en verzenden. Vermeld in het formulier naast de probleemstelling ook uw naam, adres en telefoonnummer.

Ik reken € 130 per uur excl. BTW.  Aangezien ik overdag in dienstbetrekking werk, ben ik overdag lastig telefonisch te bereiken. Op donderdagen heb ik een parttime dag. Op deze dag is telefonisch contact wel mogelijk. Mijn nummer is 06-22581604.

Op mijn adviezen zijn de door Huurgeschil.nl gehanteerde algemene voorwaarden van toepassing.

Met vriendelijke groet,

Huurgeschil.nl

Erik Teeuw

Stel hier uw vraag

Stel hier uw vraag

Je voornaam
Je achternaam