Laatst bijgewerkt op 2022-02-09 om 21:57:27

De tekst op Huurgeschil.nl is ook in boekvorm verkrijgbaar!

Mocht u de tekst van Huurgeschil.nl liever in boekvorm wensen te bestuderen, dan is dit mogelijk! “Huurgeschillen ontleed” geeft de tekst van de website in boekvorm weer. De versie 2021 is inmiddels te verkrijgen bij uitgeverij Eburon te Utrecht. Het betreft al weer een tiende  gewijzigde druk. Het is mogelijk Huurgeschillen Ontleed als set te kopen of als losse delen aan te schaffen. De set omvat circa 3100 pagina’s en kost € 125. Door op deze link te klikken komt u op de website van Eburon terecht. U kunt daar de set aanschaffen

huurgeschillen set

U kunt ook kiezen voor de aanschaf van afzonderlijke delen. Deel 1 geeft het algemene huurrecht weer 

Dit boek behandelt het algemene huurrecht. De onderwerpen die in dit boek worden behandeld vindt u terug op deze website onder het onderdeel algemeen huurrecht. De versie 2021 van het algemene deel van Huurgeschillen Ontleed is te verkrijgen bij uitgeverij Eburon te Delft. Het betreft al weer een tiende gewijzigde druk. Voor dit boek betaalt u € 55,00. Door op deze link te klikken komt u op de website van Eburon terecht. U kunt daar dit boek aanschaffen. Deze versie bevat 1328 pagina’s.

algemeen huurrecht

U kunt ook kiezen voor de aanschaf van afzonderlijke delen. Deel 2 geeft het huurrecht woonruimte weer 

Dit boek behandelt het huurrecht woonruimte. De onderwerpen die in dit boek worden behandeld vindt u terug op deze website onder het onderdeel huurrecht woonruimte. De versie 2019 van het huurrecht woonruimte van Huurgeschillen Ontleed is inmiddels te verkrijgen bij uitgeverij Eburon te Utrecht. Het betreft al weer een negende gewijzigde druk. Voor dit boek betaalt u € 44,50. Door op deze link te klikken komt u op de website van Eburon terecht. U kunt daar dit boek aanschaffen. Deze versie bevat 994 pagina’s.

huurrecht woonruimte

U kunt ook kiezen voor de aanschaf van afzonderlijke delen. Deel 3 geeft het huurrecht winkelbedrijfsruimte weer 

Dit boek behandelt het huurrecht winkelbedrijfsruimte. De onderwerpen die in dit boek worden behandeld vindt u terug op deze website onder het onderdeel huurrecht winkelbedrijfsruimte. De versie 2019 van het huurrecht winkelbedrijfsruimte van  Huurgeschillen Ontleed is inmiddels te verkrijgen bij uitgeverij Eburon te Utrecht. Het betreft al weer een negende gewijzigde druk. Voor dit boek betaalt u € 39,50. Door op deze link te klikken komt u op de website van Eburon terecht. U kunt daar dit boek aanschaffen. Dit boek bevat ook een hoofdstuk “Introductie Incasso’s” en “Beknopte handleiding procederen”. Deze versie bevat 797 pagina’s.

winkelbedrijfsruimte